Spela Säkert

Published by: 0

När man hamnar på Spela Säkerts sida så framstår de som väldigt präktiga med sin integritetspolicy och sitt gedigna säkerhetstänk, ja nästan snudd på lite tråkiga. Men den insikten ändras snabbt när man kommer in på deras Kampanjsida. Halleluja! Det skulle vi ropat om vi var i en kyrka. Till exempel kan man få välja 500 bonussnurr på utvalda spel vid nyregistrering! Fler erbjudanden att välja på väntar här.

Tänker man sig att man gärna skulle vilja prova på att spela men kanske inte vågar av någon anledning. Då har teamet bakom Spela Säkert några bra argument för att man ska kunna prova med känslan av trygghet och säkerhet i behåll. Ibland kan det vara så att man kanske satsar lite mer än vad man hade tänkt från början och där har Spela Säkert varit extra omsorgsfulla och skapat ett verktyg för sina spelare som de kallar spelarbudget (SB). Med spelarbudget kan man till exempel lägga in olika villkor och gränser för sitt spelande. Exempelvis kan man ange övre gräns för insättningar och maxgräns för hur mycket man kan spela för utan att vinna. Hur mycket man känner att man har råd att förlora med andra ord. Man kan med hjälp av förinställda profiler sätta dessa gränser per automatik eller så gör man en helt egen profil för sin spelarbudget under inställningar på Mina sidor.

Spelutbudet är brett bland de videoslotar och vanliga slotar som finns att tillgå och i tillägg finns även bordsspel som roulette och blackjack med flera. Videopoker ingår även i deras utbud samt jackpottspel som Cosmic Fortune och Mega Joker.

Betallösningar som erbjuds är bland andra Trustly, NETELLER, Skrill, Visa och Mastercard, för att nämna några. Kundtjänst finns anträffbara per e-post och chatt.

Vi saknar dock ett live casino och möjlighet till sport- och eventspel. Men vi gillar den här sidan med kampanjgodbitar, bra inställningar samt service angående integritet och säkerhet för sina spelare. Vi tycker ändå Spela säkert har ett bra och enhetligt koncept!